Què fer-hi?

Experiència “Cardona en família”

Activitat: Cardona Events

INFORMACIÓ

Cardona Events som una empresa viva especialitzada en turisme actiu que neix de la il·lusió per oferir serveis d’oci a totes aquelles persones que vulguin gaudir de la natura i gaudir de la bellesa dels espais que ens envolten.

T’oferim una experiència diferent amb activitats que t’ajudin a sortir de la rutina i desenvolupem activitats esportives i d’entreteniment amb contingut lúdic i cultural.

Estem ubicats a la Catalunya central, a la vila de Cardona, una població que disposa d’un ampli patrimoni monumental que us convidem a conèixer.

Realitzem activitats en l’àmbit del territori català.

A Cardona Events apostem per un turisme sostenible.Compromesos amb el medi ambient, vetllarem pel bon ús i respecte al medi natural. .

Oferim activitats a mida relacionades amb l’  esport, la natura, la història, l’ art, els paisatges i la gastronomia de Cardona i rodalies.

Et durem a gaudir i si vols, a conèixer Cardona i els seus voltants a través de diferents modalitats, farem de la teva estada una experiència.

Podeu fer una marxa Nòrdica pel Castell de Cardona el nucli antic o les rodalies, un senderisme al voltant de la muntanya de sal, un senderisme històric per les dues grans batalles que van succeir a Cardona, el setge de la guerra de Successió de 1711 i la batalla contra Napoleó del 1810, un running per visitar paratges desconeguts de la nostra geografia, podeu sortir a cavall, fer un joc d’ orientació……..

Podeu fer qualsevol activitat a mida, relacionant qualsevol de les nostres modalitats i sempre acompanyats per professionals que us guiaran, explicaran o senzillament us acompanyaran en unes activitats enriquidores i engrescadores per a totes les edats.

Per saber més de nosaltres entra a la nostra pàgina web www.cardonaevents.com on trobaràs totes les ofertes i activitats que la nostra empresa realitza o contacta al 630251784 o mail: cardonaevents@gmail.com