Què fer-hi?

Visita a la Muntanya de Sal

La Muntanya de Sal és un fenomen natural únic al món i encara avui creix a mesura que la pluja l’erosiona. Els seus 120 metres són només la punta d’un enorme diapir de prop de dos quilòmetres de profunditat. Durant una hora, us endinsareu fins a 86 metres i gaudireu de l’espectacle de formes i textures que ofereix el massís salí.

Durant anys, l’espai turístic que avui visiteu, esdevingué una de les mines de sal potàssica més importants del món,  Mina Nieves de Cardona (1929-1990).  Avui, el vell recinte miner és el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, un gran equipament cultural que pretén divulgar la importància de la sal, l’excepcionalitat geològica del jaciment i l’aprofitament que l’home ha fet d’aquest recurs natural durant segles.

A l’actualitat el Parc Cultural de la Muntanya de Sal ofereix al visitant 2 propostes diferents de visita :

بديل جريندر Казино Mostbet предлагает честные игры, быструю регистрацию и привлекательные бонусы. Зеркало гарантирует непрерывный доступ к любимым играм. Наслаждайтесь азартом и высокими выплатами с Мостбет! кракен зеркалокракен зеркало blacksprut blacksprut