Zona professional

Agències i operadors professionals

Cardona Turisme ofereix les seves visites i activitats a professionals. Les visites poden ser en diferents idiomes. Contacteu amb nosaltres per més informació sobre horaris i  idiomes, així com tarifes per agències i touroperadors:

Email: informacio@cardonaturisme.cat

Telèfon: (+34) 93 869 24 75

 

 

Congressos i esdeveniments

Si esteu interessats en organitzar congressos, convencions, reunions o qualsevol tipus d’esdeveniment pels vostres clients, descarregueu-vos el dossier de convencions i reunions de Cardona o contacteu directament amb nosaltres.

Dossier de convencions i reunions de Cardona

 

 

Lloguer d’espais

Cardona es presenta com una destinació diferent, a tan sols una hora de Barcelona, on natura i història s’uneixen per oferir al visitant una experiència única.

L’interior i l’exterior de la Muntanya de Sal són uns espais idonis per celebrar-hi actes singulars. El seu interior ha estat protagonista de sopars, recitals i esdeveniments musicals en directe que no han deixat indiferent a ningú.

L’imponent castell , perfectamet restaurat, ofereix espais únics com l’excepcional col·legiata de Sant Vicenç o la Casa Mata, antic polvorí del castell, per celebrar-hi tot tipus d’esdeveniments.

Demana més informació sobre el lloguer d’espais a informacio@cardonaturisme.cat o al (+34) 93 869 24 75.