Agenda

Fira Medieval / Festa de la Sal 2020

Cardona reviu l’esplendor del seu passat medieval

Cardona celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 de juny una nova edició de la Fira Medieval / Festa de la Sal amb multitud d’activitats que traslladaran la vila ducal a l’època medieval.

La Fira omplirà de parades el centre històric de Cardona que es convertirà en un mercat medieval amb actuacions, jocs, tallers i tastos de productes.

Al centre històric de la vila s’hi faran espectacles de carrer, amb la presència de faquirs, acròbates i ballarins. Per als més petits hi haurà conta contes medieval el dissabte i una ballada de gegants diumenge al migdia. Hi haurà mercat d’artesans i de productes tradicionals i el comerç estarà obert els dos dies.

Dissabte a la nit hi haurà espectacle de foc i la tradicional baixada dels Senyors de Cardona des del Castell a la vila.

Durant tot el cap de setmana hi haurà visites guiades i teatralitzades per descobrir la Muntanya de Sal, el Castell i el Centre Històric. Podeu consultar les sessions disponibles i comprar les entrades aquí.

 

Cardona, la història en majúscules

Cardona és una de les poblacions catalanes amb un pòsit d’història més dens i ric del país. Cardona ha tingut, durant segles, un protagonisme sociopolític de primera línia, que ha deixat un llegat monumental i patrimonial en general, singularment valuós i atractiu, per a les actuals generacions de cardonins/cardonines i visitants.