Agenda

Festa de la Sal 2024

La Festa de la Sal de Cardona, que se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, consolida un esdeveniment festiu que commemora els orígens històrics de la vila i amb un fil conductor, la sal, que vol reivindicar l’orgull cardoní i els seus orígens. Serà una gran ocasió per tastar i adquirir la sal de Cardona, destacada per ser una sal de roca extreta del cor del diapir, pura, cristal·lina i amb milions d’anys d’història.

Des de l’any 2021 es va fer ja un canvi de paradigma, passant de fira a festa, amb tot un caràcter festiu que gira al voltant de quatre eixos com a protagonistes:  el patrimoni, la cultura, el comerç i la gastronomia, amb una programació pensada per a tots els públics.

L’Ajuntament, conjuntament amb la Fundació Cardona Històrica, la productora cardonina Udurae i l’Agència de Desenvolupament Local, presenten la que és la quarta edició.

 

*Podeu consultar el programa de la Festa de la Sal a la pàgina web de l’esdeveniment: https://www.festadelasal.com i a través dels canals oficials.

 

www.festadelasal.com