Agenda

Les Caramelles de Cardona 2019

Descripció

Dissabte 20 d’abril

Les colles caramellaires de Cardona ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la Pasqua. El tret de sortida serà dissabte 20 d’abril a la tarda, quan els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers. Ja a la nit, la Coral Cardonina cantarà a la plaça Mercat i a la plaça de la Fira en acabar la Vetlla Pasqual.

Diumenge 21 d’abril

Les Caramelles de Cardona, amb més de cent anys d’història, continuaran diumenge 21 d’abril al matí, quan els Caramellaires de Pagès, les Caramelles de la Coromina i la Colla Jove cantaran pel centre històric de Cardona, amb la novetat que aquest any la Colla Jove també dansarà el Ball de Cintes. Abans, però, les Caramelles de la Coromina hauran actuat al seu barri. A dos quarts de dues està prevista la trobada de totes les colles davant de l’Ajuntament, on es cantarà la Sardana de Cardona.

Encara diumenge, però a la tarda, els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers.

Dilluns 22 d’abril

Ja dilluns dia 22 d’abril, les Caramelles de la Coromina cantaran per pagès.