Agenda

Espectacle teatral i musical: “El Tron”

Espectacle musical i teatral commemoratiu dels 1000 anys de la fundació de la Col.legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona

Al llarg dels seus 1000 anys d’història, l’església de Sant Vicenç del Castell de Cardona ha estat testimoni mut de l’evolució de la societat catalana, des dels primers comtats fins als nostres dies. Els seus murs han acollit vescomtes, comtes, ducs, bisbes i canonges, però també peregrins i turistes. Suposem-hi, a més, una troballa excepcional: un tron de fusta, d’una antiguitat per determinar i ningú sap a qui pertany.

“El Tron” és un espectacle teatral amb música en directe, que ens trasllada a una trobada impossible de quatre personatges protagonistes d’algun instant d’aquests mil anys, per aclarir la propietat d’aquesta misteriosa peça. El contrast de quatre èpoques, de quatre punts de vista de la política, la religió i la societat en general. Un curiós divertiment  al bell mig d’un marc incomparable.

COMPANYIA: Udurae Teatre / GUIÓ: Jordi Santasusagna /MÚSICA: Xavier Ventosa

HORA: 20.30h

LLOC: Col.legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona

DURADA: 60 minuts.

PREU: 12 euros

Venda d’Entrades:

– A la web entrades.cardonaturisme.cat o bé presencialment a l’Oficina de turisme de Cardona, fins un dia abans de la representació a les 14:00h.

– El mateix dia de la representació, sempre i quan hagi disponibilitat, es podran adquirir una hora i mitja abans a l’Oficina d’Atenció al Visitant del Castell de Cardona.