Què fer-hi?

Visita a la Muntanya de Sal

En família? La visita teatralitzada!

“Geotok, la vuitena meravella”

Descripció:

“GeoTok, la vuitena meravella” és una visita teatralitzada enfocada al públic familiar per descobrir la formació i la història de la Muntanya de Sal de Cardona. Aquest tipus d’activitats destaquen pel seu format amè i divertit sense oblidar els continguts, i per això resulten ideals per a tota la família. Visita en CATALÀ.

SINOPSI

Els GeoTeam són un grup de geòlegs TikTokers que s’han proposat participar al repte mundial #EighthWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal de Cardona. Un membre de l’equip, l’Àgata, la Morgan, l’Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es colarà a la visita per entrar dins del diapir amb l’objectiu de portar-hi a terme el Final Event del repte, però les coses es torçaran només entrar. El nostre tiktoker ve acompanyat d’un assistent virtual d’última generació, el 1000iU (Míliu), que participarà activament en la missió, però que no sempre ho farà de la manera esperada.

Horaris

Els caps de setmana i festius!

Preus:

Adults: 14€
Jubilats: 12€
Nens de 5 a 11 anys: 8€
Nens de 2 a 4 anys: 4€

Vols una visita particular amb el teu grup?

Una visita guiada particular per a tu i el teu grup! Des de la Fundació s’ofereix la possibilitat de concertar el servei de guiatge per a grups concrets  sempre prèvia reserva. S’acordarà la data i hora de la visita guiada sempre a conveniència del grup i segons disponibilitat de la Fundació. Ompliu el següent formulari i en 48-72 hores màxim, estudiarem la petició i ens posarem en contacte.

Grups adults: 12€ (mínim 25 adults)
Grups escolars: 10€

Convé saber…

 • La Muntanya de Sal, té una capacitat limitada que es respecta escrupolosament amb la finalitat de garantir-ne el bon estat natural. Respecteu l’aforament limitat.
 • Obligatori l’ús del casc per tots els visitants (inclòs nens i menors).
 • No està permès l’entrada d’animals al recinte ni baixar a la mina amb cotxets de nadons.
 • Temperatura: 17ºC.
 • Cal estar 30 minuts abans de l’hora d’inici de la visita per rebre les indicacions oportunes.

Preguntes freqüents

Resolem els teus dubtes. Clica quí!

Accessibilitat:

 • El Parc disposa d’un vehicle preparat per a persones amb mobilitat reduïda per al trasllat fins a l’entrada de la Muntanya de Sal. Cal sempre prèvia sol.licitud. Contacti aquí per garantir-ne el servei : informacio@cardonaturisme.cat / 93 869 24 75. El recorregut per l’interior de les galeries es realitza a peu o bé amb la cadira de rodes que el visitant ha de dur.
 • El paviment de l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal és natural i presenta alguns desnivells.
 • L’accés als serveis i edificis del Parc està adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Serveis:

El Parc disposa de:

 • Espai de Botiga “La Botigueta”
 • Zona de pícnic
 • Aparcament gratuït
 • Edifici dels Serveis Educatius (consulteu informació sobre lloguer espais)