Què fer-hi?

Visita al Castell de Cardona

App VisitEscape "El segrest de la Duquessa de Cardona"

Una nit, una dona es presenta a casa de l’alcalde desesperada, diu tenir un dels tresors més importants de la història de Cardona. Explica que l’estan perseguint i que, si la descobreixen, acabaran amb la seva vida. Qui és aquesta dona? Qui la persegueix? Quin tresor té amagat? Converteix-te en detectiu/iva i descobreix els misteris ocults (i reals) de la vila de Cardona.

Què és VisitEscape?

És una APP (disponible per a iOS i Android) que ofereix una nova forma de visitar els llocs turístics més emblemàtics, al mateix moment que es resol un misteri al més pur estil room escape. La informació es basa en les curiositats més sorprenents, que a través d’una veu interactiva es posa a prova a l’usuari. 
Cada VisitEscape és una guia d’àudio que dura aproximadament 1,30h. El jugador investigarà un misteri al mateix temps que aprèn del lloc que està visitant superant proves i buscant les pistes clau.

On es descarrega?

Al teu dispositiu clicant aquí.

Què necessito per fer el VisitEscape?

Tan sols un dispositiu mòbil i uns auriculars, connexió a internet i bateria. Que… si se t’acaba la bateria a la meitat del cas, et farà més ràbia que quan et quedes sense aigua calenta i tens el cap ben ensabonat!

On comença el VisitEscape?

El punt d’inici del VisitEscape és al pàrquing del Castell de Cardona.

Quin és el preu del VisitEscape?

La descàrrega de la APP és gratuïta, on es poden escoltar els primers 3 capítols de l’experiència. A partir d’aquí s’ha de realitzar un únic pagament per a tota l’experiència (INCLOU ENTRADA A LA COL·LEGIATA DE SANT VICENÇ DEL CASTELL DE CARDONA).

Consulteu el preu al mateix lloc de descàrrega, aquí.

Quins llocs coneixerem de Cardona?


Castell de Cardona: Torre de la Minyona, Pati d’Armes, Claustre, Col·legiata de Sant Vicenç, Cripta.
Centre Històric de la Vila: Capella de Santa Eulàlia, Església de Sant Miquel i Plaça de la Fira.

Quan s’aconsella realitzar?

El VisitEscape es pot fer quan es vulgui, però sí que es recomana coincidir amb els horaris de la col·legiata. (Els horaris d’hivern són: de dimarts a diumenge de 10.00h a 13.00h i de 15.00h a 17.30h. Els dilluns no festius està tancada!).

Quanta gent el pot realitzar?

No hi ha mínim ni màxim de persones. Cadascú ha de portar el seu dispositiu mòbil amb els seus auriculars, així podrà gaudir l’experiència al màxim. Si voleu competir per veure qui treu millor puntuació, al final del cas se us donarà una puntuació per jugador. Si decidiu cooperar, és decisió vostra.