Visites Escolars

EduCard 2016 – 2017

Els serveis educatius de la Fundació Cardona Històrica ofereixen visites guiades i un ampli ventall d’activitats didàctiques adreçades a tots els nivells educatius i orientades a descobrir i gaudir del valuós patrimoni natural i històrico-cultural de Cardona.

Descarregueu-vos el Disseny Didàctic de totes les propostes educatives als quadres que apareixen si descendiu en aquesta mateixa pàgina. 

Cliqueu sobre la imatge i consulteu el Programa Educatiu 2016 – 2017.

La Fundació i I’àrea dels Serveis Educatius forma part del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona i està inclosa dins el sistema territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i dins la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya.

Programa 2016 - 2017

 

Amb l’objectiu de completar i aprofundir la vostra sortida a Cardona, la Fundació Cardona Històrica ofereix un seguit d’activitats didàctiques complementàries a les visites guiades encaminades a descobrir i gaudir al màxim del nostre patrimoni. Pressioneu sobre el quadre per tal de descarregar-vos el disseny didàctic de les Activitats (Descripció, objectius, conceptes, competències bàsiques, organització i informació bàsica).

NIVELL CURRICULAR ÀREA ARTÍSTICA ÀREA CIENCIES NATURALS
1r i 2n Primària Taller de sal
3r i 4t Primària Taller de sal Un ofici singular: el treball de la sal (I) Iniciació al món dels minerals 5 experiments senzills per conèixer bé la sal!
5è i 6è Primària Taller de sal Un ofici singular: el treball de la sal (I) Els minerals i les seves aplicacions 5 experiments senzills per conèixer bé la sal!
1r i 2n ESO Un ofici singular: el treball de la sal (II) Els minerals i les seves aplicacions 5 experiments senzills per conèixer bé la sal!
3r i 4t ESO Un ofici singular: el treball de la sal (II) Els minerals i les seves aplicacions  
1r i 2n Batxillerat Un ofici singular: el treball de la sal (II)