Què fer-hi?

Centre Històric de la vila

Tasta Cardona

Descobriu un dels tresors de Cardona, el centre històric catalogat com Bé d’Interès Nacional, on a mans dels nostres professionals de la cuina i del turisme, tastareu i descobrireu els productes del territori tot coneixent el nostre passat i present.

“La Cuina del Ganxet” ens proposa una experiència gustativa tot gaudint d’embotits i pa d’obrador dels nostres elaboradors locals, amb Oli Migjorn, projecte que no només ens ofereix oli OVE de varietats locals com la Corbella originària de l’entorn del riu Cardener, també recupera feixes i oliveres centenàries fent que el territori rural continuï viu i productiu.

El toc de dolçor ens l’aporten els nostres pastissers amb “Les Pedres de la resistència”, postres històrics de més de 300 anys d’història, i rebatejats arran de la celebració del Tricentenari de la commemoració del 1714, un dels fets històrics més rellevants de la història moderna de Catalunya: la Guerra de Successió Espanyola (1700 – 1714).

Per arrodonir aquesta proposta res millor que els vins i caves Piteus, un altre valor del nostra contrada.

Quan? Del 6 al 8 de desembre de 17.30h a 20.00h

On? Al Centre Cardona Medieval

Preus:

  • Tiquet : 5 euros
  • Tiquet reduït (fins a 7 anys): 3 euros

Els tiquets els podeu adquirir a entrades.cardonaturisme.cat o bé presencialment a l’Oficina de Turisme, al Parc Cultural de la Muntanya de Sal i al Centre Cardona Medieval.

Les places són limitades.