Què fer-hi?

Imprescindibles

Cardona en família

Cardona ofereix al públic familiar 2 propostes interessants per conèixer el patrimoni. Les visites teatralitzades pel seu format amè i atractiu són activitats ideals per gaudir en família.

Visita teatralitzada a la Muntanya de Sal

“Projecte Alquímia: El secret del Liber Salis”

Els germans Bartomeu, la Carlota i en Tomeu, són científics exploradors amb coneixements en un munt de camps de la ciència. Són descendents d’en Guillem Bartomeu, alquimista medieval del Segle XV, autor del LIBER SALIS, el llibre de la Sal, on va recollir tots els seus coneixements sobre la Muntanya… i també el seu gran secret. Han passat segles i ara, un dels dos germans Bartomeu, ens proposa acompanyar-lo en la fase final del Projecte Alquímia: la troballa d’un nou mineral, una pedra que canviarà la història de la humanitat.
En aquesta expedició ens endinsarem a la Muntanya de Sal, n’aprendrem la formació, la història,  les formes d’extracció, els tipus de sal… La gaudirem amb els cinc sentits al mateix temps que hi deixarem volar la imaginació per descobrir un món màgic on tot és possible.

Durada: 1h 15’ aproximadament. Consulteu els horaris i preus.

 

la foto

 

 

 

 

Visita teatralitzada al Castell de Cardona

“La veritable història de la Torre de la Minyona”

Una divertida i agradable visita al conjunt monumental del Castell de Cardona,  en  format d’aventura, per descobrir el gran secret de la llegenda  medieval de la Torre de la Minyona. Un recorregut teatralitzat per la història i la fortalesa especialment pensat per al públic familiar i infantil.

Durada: 1h 15’ aproximadament. Consulteu els horaris i preus.

 

6

 

La millor opció? Els packs promocionals!

Consulteu els packs promocionals, són la millor opció per descobrir Cardona. Ofereixen un estalvi important al reservar diverses visites, ja sigui en un mateix dia o en dies diferents.