Escoles

Entorn d’Aprenenentatge de Cardona

Allotjament

El Vilar Rural de Cardona

El Vilar Rural de Cardona a un pas de Barcelona és un allotjament rural amb gran encant! Està ubicat en un turó que domina la Vall del Cardener i des d’on es contempla el centre històric i el Castell de Cardona. Des del Vilar es gaudeix d’unes vistes impressionants: El Port del Comte, La Serra del Cadí, el Pedraforca, els Rasos de Peguera i la serra de Montserrat.

Arribant al Vilar, trobem una masia, Ca La Masovera, i el carrer del Mas, que ens guiarà fins a la plaça del Vilar, a on es troba la recepció, punt d’acollida i d’informació de totes les activitats que es realitzen a l’allotjament rural. L’edifici principal actua com a nucli central de les cases i l’hotel rural, i és on es troben els serveis comuns.

El Vilar Rural disposa de restaurant amb servei de bufet i show cooking, bar i cafeteria; piscina descoberta per infants; piscina per adults (coberta i climatitzada segons temporada); àmplies zones enjardinades, àrea infantil, mirador, pàrquing, sala de jocs, botiga, sala de lectura, WiFi gratuït, sala d’audiovisuals, espais adequats per a persones amb mobilitat reduïda i sales de reunions.

 

Més informació sobre l’allotjament aquí.