Escoles

Entorn d'Aprenenentatge de Cardona

Teniu a les vostres mans el Projecte Educatiu de l’Entorn d’Aprenentatge de Cardona. Trobareu tots els aspectes programàtics, organitzatius i pràctics de la nostra oferta educativa.

 

Les visites i activitats didàctiques que us proposem són diverses, adaptades a tots els nivells curriculars i relacionades amb els hàbits saludables: la vida activa, l’alimentació saludable i les competències emocionals, però també amb el coneixement del cos i la descoberta del medi natural, social i cultural de Cardona. El nostre projecte es basa en la qualitat, la professionalitat, la singularitat i sempre amb millora contínua.

Descobrir la xarxa de rutes saludables, el camp de vida activa,  la vall salina, amb l’excepcional Muntanya de Sal, passejar pels carrers i places del centre històric o endinsar-se a l’interior de la imponent fortalesa – palau del Castell de Cardona són experiències enriquidores i difícils d’oblidar.

En el currículum competencial, es posa en valor la importància d’argumentar racionalment les conseqüències dels diferents estils de vida, i adoptar una disposició a una vida física i mental saludable en un entorn natural i social que també ho sigui.

Així mateix, suposa considerar la doble dimensió -individual i col•lectiva- de la salut, i mostrar actituds de responsabilitat i respecte envers les altres persones i envers un mateix.

 

 

Amb el suport de: